Advocaat familierecht Antwerpen

Ben je op zoek naar enkele van de beste advocaten familierecht van Antwerpen voor jouw zaak? De experts van Bannister staan voor je klaar. Wij begeleiden je graag door de complexe rechtsregels over wat vaak emotioneel moeilijke periodes in het leven zijn. Onze advocaten familierecht gaan altijd voor een persoonlijke aanpak op maat waarin jij centraal staat.

 

Onze ervaren familierecht advocaten in Antwerpen hebben een grondige kennis van zaken zoals echtscheiding, voogdij en andere familierechtelijke kwesties. Door onze gespecialiseerde aanpak kun je er zeker van zijn dat je sterk in je schoenen staat, ongeacht of je kiest voor een rechtszaak of een bemiddeling.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze advocaten te Antwerpen, die gespecialiseerd zijn in het familierecht. Wij helpen je om je rechten optimaal te verdedigen. Ga naar onze contactpagina of neem contact op via e-mail op info@bannister.be.

Wat doet een advocaat die gespecialiseerd is in familierecht?

Onze gespecialiseerde familierecht advocaten in Antwerpen kunnen je bijstaan tijdens een reeks aan juridische kwesties. Hieronder volgt een niet-exhaustieve lijst waarmee wij je kunnen helpen:

 

  • Bijstaan en verdedigen tijdens een echtscheidingsprocedure.
  • Geschillen rond de alimentatie.
  • Bijstaan bij problemen en discussies over de verblijfsregeling.
  • Advies over en bijstand bij erfrechtelijke geschillen en testamenten.
  • Procedure dringende en voorlopige maatregelen bij gezinsproblemen.

 

Wanneer je met één van de bovenstaande zaken geconfronteerd wordt, is een gespecialiseerde advocaat in het familierecht geen overbodige luxe. Door iemand met een sterke specialisatie te kiezen, kun je erop vertrouwen dat jouw belangen competent worden verdedigd en je de kansen op een goede afloop van het geschil maximaliseert.

Antwerpen Advocaat familierecht

Waarom de advocaten familierecht van Bannister te Antwerpen?

Heb je een topadvocaat familierecht nodig? Dan kun je rekenen op advocatenkantoor Bannister. Door op ons te vertrouwen, kun je er zeker van zijn dat je zaak persoonlijk en professioneel wordt aangepakt.

 

Ervaren team: wanneer je je rechten optimaal wilt verdedigen, heb je een goede gespecialiseerde advocaat familierecht met een uitgebreide ervaring nodig. Wij hebben meerdere advocaten, die zich exclusief met deze materie bezighouden.

 

Gepersonaliseerde aanpak: geen enkel juridische kwestie is identiek. Wij gaan altijd na wat de beste aanpak voor jouw zaak is. Wij proberen altijd de route te kiezen, die voor jou de meeste voordelen kan opleveren.

 

Passie voor familierecht: elk van onze familierecht advocaten in Antwerpen heeft een passie voor deze rechtstak. Zij gaan dan ook tot het uiterste om jouw rechten te verdedigen en je zaak snel en effectief aan te pakken.

 

Transparante werkwijze: bij Bannister werken we zo transparant mogelijk. Wij geven je graag heldere en begrijpbare informatie over je slaagkansen, de kosten en hoe we je probleem aanpakken.

 

Client-first aanpak: een topadvocaat familierecht luistert naar wat zijn cliënt wil en gaat tot het uiterste om zijn/haar rechten en belangen te verdedigen. Wij beantwoorden snel je vragen en denken altijd mee over welke oplossing zowel op de korte als op de lange termijn optimaal is.

Bemiddelen

 

Een goede advocaat familierecht gaat niet voor elke zaak meteen naar de rechtbank. Ons team heeft ook enkele getalenteerde bemiddelaars. Door te bemiddelen, kunnen we een lang en vaak duur proces voor de rechter vermijden. Daarnaast is de uitkomst vaker een win-win situatie voor beide partijen.

 

Een bemiddelingstraject tussen partners, grootouders, kinderen of andere familieleden verloopt sereen en stelt je in staat om zelf, samen met de andere partij, het resultaat te bepalen. Daarnaast is de uiteindelijke kostprijs van een bemiddeling vaak ook significant lager in vergelijking met een juridische procedure. Onze ervaren bemiddelaars helpen je graag bij de onderhandelingen en gaan altijd conflictoplossend en kostenbesparend te werk.

 

Om te bemiddelen met een andere partij is uiteraard de wil van die partij nodig. Onze advocaten helpen je graag om de andere partij te overtuigen om mee te gaan in de bemiddeling als dit voor jouw zaak de beste oplossing is.

 

Mocht het bemiddelen niet werken, dan staan onze topadvocaten familierecht Antwerpen klaar om jouw rechten voor de rechtbank te verdedigen.

Vaak gestelde vragen

Wat kost een advocaat familierecht?

De kostprijs van een advocaat familierecht is moeilijk te bepalen. Veel hangt af van de complexiteit van de zaak, wat de inzet ervan is en de ervaring die de advocaat heeft. Bij Bannister proberen onze familierecht advocaten altijd zo transparant mogelijk te werken en je een duidelijke kostenraming en -opvolging te geven wanneer je daarom vraagt.

 

Wat doet een advocaat familierecht?

Gespecialiseerde familierecht advocaten doen heel wat meer dan procedures voor de rechter uitvechten. Zij geven ook juridisch advies over en bijstand bij vragen en problemen waar je mee zit. Daarnaast kijkt een goede advocaat familierecht ook altijd of er een mogelijkheid is om te bemiddelen zoals bij een scheiding van tafel en bed. Wanneer er geen andere oplossing is, dan pas gaat de zaak naar de rechter.

 

Wat is familierecht?

Het familierecht is een brede rechtstak, dat onderdeel van het burgerlijke recht is. Er wordt niet alleen gewerkt aan zaken zoals echtscheiding, verblijfsregeling of een intrafamiliaal conflict, maar ook aan afstamming en het huwelijk.

Contacteer ons

 

Heb je nog vragen of wil je nu de enkele van de beste advocaten familierecht voor jouw rechten laten strijden? Contacteer dan Bannister en wij zorgen ervoor dat een advocaat familierecht in Antwerpen jou begeleidt en helpt om de beste keuzes te maken om je belangen te verdedigen.

Heeft u nood aan een echtscheidingsadvocaat?

Wij staan u met raad en daad bij in al uw vragen omtrent echtscheiding of relatiebreuk.