“Wat nu?” Relatieproblemen na lockdown…

De periode van lockdown was voor heel wat koppels een zware periode. Dag in dag uit geconfronteerd worden met de kleine kantjes van uw partner is immers geen evidentie. Zeker wanneer het binnen de relatie al een tijdje niet meer zo goed liep, leidde dit in de voorbije weken tot het feit dat heel wat mensen zich de vraag stellen : “Wat nu? Hoe moet het nu verder?”

Toename aan echtscheidingen

In de tweede helft van mei zijn er bijna een kwart meer scheidingsakten ondertekend dan in dezelfde periode vorig jaar en de rechtbanken worden overstelpt met echtscheidingsprocedures. Ook bij ons kantoor merken wij een opvallende stijging in de vragen naar echtscheidingen of relatiebreuk.

Dit brengt uiteraard de nodige drukte en werklast met zich mee. Ondanks deze drukte hebben wij de nodige maatregelen genomen om u steeds zeer snel na uw initieel contact een afspraak voor consultatie te kunnen bieden.

U kunt bij de Echtscheiding advocaten van Bannister terecht

Indien u geconfronteerd wordt met een echtscheiding of relatieproblemen kunnen wij u dus steeds snel en efficiënt verder helpen. Reeds op de eerste consultatie bespreken onze gespecialiseerde advocaten met u uitgebreid de verschillende mogelijkheden om uw scheiding of relatieverbreking vorm te geven.

Wij nemen de tijd om met u de voor- en nadelen te overlopen van elke keuze in de procedure en zorgen ervoor dat de nodige stappen ook zo snel mogelijk gezet worden.

Laat u dus zeker niet afschrikken door berichten over de grote toestroom van echtscheidingen, wij staan steeds voor u klaar! Indien u vragen heeft kan u ons steeds contacteren op info@bannister.be of het telefoonnummer 03/369.28.00 voor snelle en degelijke informatie en bijstand.

Auteur :   Mr. Steven Van Geert

 

Bron :  VRTNWS.be – ‘Meer echtscheidingen door corona: “Mensen hebben dicht bij elkaar geleefd en dat leidt tot ergernissen” ‘